(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kuřecí na celeru a těstovinová rýže

Potřebné ingredience
kuřecí maso,celer(ev. mražená zelenina),cibule,olej,zakysaná smtana,hl. mouk,a vega,kari,gril.koření,těstovinová rýže
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky-okořeníme gril. kořením a kari,cibuli na kostičky,celer na půlcentimetrové kostičky.Na olej osmahneme cibuli do sklovata,přidáme maso,až se zatáhne,dáme celer,opečeme jej a zalijeme vařící vodou ,okořeníme vegou a dusíme podpokličkou asi 20 min.
K masu můžeme přidat i zmraženou zeleninu jakoukoliv ,ale celer plně stačí.
Těstovinovou rýži opečeme na oleji do hněda(ale asi ne tak moc,jak to mám já, dělala jsem poprvé),zalijeme vařící vodou-pozor na horkou páru,at se nespálíte,okořeníme vegou a dusíme asi 9 min,vodu lze dolévat,raději mín než víc,asi tak 1 cm nad maso.
K masu můžeme přidat i zmraženou zeleninu jakoukoliv ,ale celer plně stačí.
Těstovinovou rýži opečeme na oleji do hněda(ale asi ne tak moc,jak to mám já, dělala jsem poprvé),zalijeme vařící vodou-pozor na horkou páru,at se nespálíte,okořeníme vegou a dusíme asi 9 min,vodu lze dolévat,raději mín než víc,asi tak 1 cm nad maso.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé